Головна Новини Зірки персона Єва Лонгорія продемонструвала стильний образ на осінь
commentss НОВИНИ Всі новини

Єва Лонгорія продемонструвала стильний образ на осінь

Єва Лонгорія захопила шанувальників новим вбранням

29 вересня 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

45-річна популярна актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" і "Милі ошуканки" Єва Лонгорія порадувала підписників новим знімком, на якому позує в стильному осінньому образі. Знаменитість опублікувала кадр на своїй сторінці в Instagram.

Єва Лонгорія продемонструвала стильний образ на осінь

Єва Лонгорія | Getty

Актриса сидить на сходинках у рваних джинсах-мом, які вона підвернула, оголивши щиколотки. Її образ доповнив джемпер і жакет чорного кольору, стильні лаковані черевики з зав'язками, велика сумка і сонячні окуляри. Свій настрій знаменитість описала трьома словами: "Розслабтеся — Відпустіть — Оновіться".

Пост зірки зібрав понад 113 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників, які відзначили, що Єва Лонгорія має чудовий вигляд. Багатьом дуже сподобалися черевики, які зірка вибрала для своєї прогулянки.

Єва Лонгорія продемонструвала стильний образ на осінь - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія веде здоровий спосіб життя і часто демонструє шанувальникам результати свого правильного харчування і щоденних тренувань. Нещодавно актриса в купальнику показала гнучкість свого тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини