Головна Новини Зірки персона Фанати помітили кругленький живіт на фото у Каменських: вітають з вагітністю
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати помітили кругленький живіт на фото у Каменських: вітають з вагітністю

На знімку артистка позує біля моря

2 квітня 2021, 11:47
Поділіться публікацією:

Учора, 1 квітня, популярна українська співачка Настя Каменських (NK) поділилася з шанувальниками знімком в Instagram. Артистка позує на березі моря в костюмі з міні-спідницею і блузкою, передає видання "Гордон".

Фанати помітили кругленький живіт на фото у Каменських: вітають з вагітністю

Настя Каменських - фото з відкритих джерел

На думку підписників виконавиці, на її новій фотографії видно кругленький живіт. Деякі фанати вже поспішили вітати зірку з прийдешнім поповненням.


"Вітаю з вагітністю!", "Животик, це ти?", "Схоже на те", "Я теж помітила маленький животик. Невже?", — пишуть шанувальники співачки в коментарях під знімком.

Нагадаємо, що вчора українська реперша Alyona Alyona опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію з круглим животом і заявила, що вони з коханим чекають дитину, запропонувавши підписникам обрати ім'я для первістка. При цьому більшість шанувальників співачки скептично відреагували на новину, тут же назвавши її хорошим першоквітневим розіграшем. Однак були й ті, хто повірив у новину про вагітність і привітав співачку.

Інтернет-видання "Коментарі" також писало, що 55-річний російський співак Валерій Меладзе і його 41-річна дружина, екс-учасниця "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва оголосили, що скоро знову стануть батьками. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, на якій позує в темному довгому платті, що демонструє кругленький животик. Очевидно, що співачка вже на третьому триместрі вагітності, так що поповнення в сім'ї очікується дуже скоро. Сама Альбіна не стала нічого розповідати, а свій пост коротко підписала: "В очікуванні" і поставила емодзі у вигляді червоного сердечка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини