Головна Новини Зірки персона Ferrari від удару розірвало навпіл: модель з України загинула в страшній ДТП (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ferrari від удару розірвало навпіл: модель з України загинула в страшній ДТП (ВІДЕО)

Анна Краєвська трагічно загинула у страшній ДТП в Італії дорогою до Мілана.

4 квітня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Модель з України  Анна Краєвська,  яка жила в Одесі та  діджей з Косово Хісні Кестай загинули 31 березня на автостраді Турин — Аоста в автокатастрофі.

 Ferrari від удару розірвало навпіл: модель з України загинула в страшній ДТП (ВІДЕО)

Анна Краєвська (фото з відкритих джерел)

Автомобіль Ferrari GT C4  мчав зі швидкістю близько 200 кілометрів на годину. Його керманич не впоравсь з керуванням на мокрому покритті та врізавсь в огорожу зліва. Автомобіль  спалахнув і розірвався на частини. Виникла пожежа, тіла сильно обгоріли, проводилась  експертиза ДНК.

За кермом авто  був албанський діджей, з ним в салоні їхала дівчина, як повідомляє видання Blick, — українська модель Анна Краєвська.

Стало відомо, що за кілька годин до трагедії діджей  виступав в одному з клубів, в нього залишилась дружина і двоє дітей. Його брат вже підтвердив загибель Хісні.

Анна Краєвська — модель, як зазначено на  її сторінці в Інстаграм, сама одеситка. За оприлюдненими  фотографіями в мережі, останніми  роками  вона мешкала в Італії, Франції та Швейцарії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під час теракту у Крокусі загинула директорка гурту "Пікнік". 23 березня перед початком  концерту рок-групи  Пікнік у підмосковному "Крокус Сіті Холі" почавсь  теракт. Кількість жертв і постраждалих постійно  стає більшою, проте самі російські музиканти вціліли. 

Після теракту у своєму блозі в  соціальних мережах  вони оприлюднили заяву, що група не постраждала, проте пізніше написали, що члени команди не можуть  вийти на зв'язок з помічником  директора колективу Катериною Кушнер. В день, коли відбувся теракт, росіянка продавала рекламно-сувенірну продукцію з символікою групи.

Сьогодні тіло  Катерини Кушнер було знайдено в "Крокусі". Катерину упізнав її чоловік. Новину підтвердив  "Пікнік" в соціальних мережах.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини