Головна Новини Зірки персона Фіналіст "Холостячки" поділився секретом успіху, який точно працює
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіналіст "Холостячки" поділився секретом успіху, який точно працює

Чоловік непогано орієнтується в бізнес-процесах і просуванні своєї справи

28 січня 2021, 20:58
Поділіться публікацією:

Фіналіст "Холостячки" 32-річний Олексій Тригубенко є успішним бізнесменом, якому довелося через багато пройти на своєму кар'єрному шляху. Однак зараз він почуває себе впевнено і готовий поділитися своїм досвідом з тими, хто тільки робить перші кроки в підприємництві.

Фіналіст "Холостячки" поділився секретом успіху, який точно працює

Олексій Тригубенко. Фото: viva.ua

Перше — потрібно вибрати нішу і стати в ній справжнім професіоналом.

"Вам буде легше запустити процес, коли ви вже знаєте, як повинно все працювати. Якщо ви тільки починаєте кар'єру і у вас поки немає ні в чому компетентності, рекомендую почати з того, щоб допомогти тим, у кого вже є свій невеликий бізнес", — пояснив Олексій.

Якщо ж з нішею визначитися поки не вдалося, то ось друга порада — виберіть п'ять ідей. Таким чином ви зможете промацати грунт і зрозумієте, яка ніша буде затребуваною і куди потрібно вкладати кошти.

"Просто спробувати, і запускатися з мінімальним вкладенням, без закупівель товару, оренди офісу та інших витрат. Просто створити 5 веб-сайтів в різних сферах, запустити рекламу. Де будуть більше і легше йти продажі, в ту нішу більше і вкладатися", — додав бізнесмен.

Сам Олексій зізнається, що в житті не раз помилявся, але саме це і допомогло йому зрозуміти, що потрібно робити далі.

Як повідомляло видання "Коментарі", три навички, необхідні для успіху в 2021 році від Гарвардської школи бізнесу. Harvard Business School Online визначила 3 головні навички, без яких ніяк не можна обійтися успішній людині у 2021 році. Це грамотність в області науки про дані (data science), лідерство в умовах кризи і розуміння світової економіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Важно

29 січня 2021, 10:03

Дебил конченные этот холостяк и все эти тупые шоу для дураков дебильные!!!

Теразини

29 січня 2021, 09:13

В чем секрет, раньше называлось спекуляцией. Сейчас необходимо законодательно ввести запрет на повышение цены более чем на 50 % от себестоимости, тогда гривна окрепнет, инфляции не будет


Новини