Головна Новини Зірки персона Фронтмен гурту Crazy Town помер у Лос-Анджелесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фронтмен гурту Crazy Town помер у Лос-Анджелесі

Помер фронтмен Crazy Town Сет Бінзер за два місяці до 50-річчя

25 червня 2024, 20:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні Сет Бінзер, відомий як Шифті Шеллшок, лідер популярного американського рок-гурту Crazy Town, помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Музиканту було лише 49 років, до 50-річчя він не дожив два місяці. Причина смерті поки що не розголошується.

Фронтмен гурту Crazy Town помер у Лос-Анджелесі

Помер лідер Crazy Town та автор хіта "Butterfly" Сет Бінзер

Упродовж багатьох років Бінзер боровся з наркотичною залежністю, через що його ім'я часто згадувалося у пресі. 2021 року його навіть заарештували за зберігання кокаїну, після чого він отримав три роки умовного терміну.

Музична кар'єра та спадщина

Бінзер став широко відомий завдяки групі Crazy Town, яка була створена у 1995 році. Вони прославилися завдяки хіту Butterfly з дебютного альбому The Gift of Game 1999 року. Пісня стала міжнародним хітом і очолила чарти у кількох країнах, включаючи США.

Стиль групи поєднував елементи репу, року та металу, що зробило їх популярними у широкої аудиторії. Бінзер також брав участь у кількох реаліті-шоу, де розповідав про свою боротьбу із залежністю.

Вплив та пам'ять

Сет Бінзер залишив по собі трьох синів і безліч шанувальників, які пам'ятатимуть його за яскраві виступи та відвертість. Його внесок у музику та чесність в обговоренні особистих проблем зробили його фігурою значущою для багатьох, хто стикається з подібними труднощами.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули. Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова. У день трагедії вирішив провести час на океані. Колеги-рятувальники, які прибули на місце, виявили його на березі вже без життя, із серйозними травмами від укусів акули



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини