Головна Новини Зірки персона Футболіст Олександр Зінченко став батьком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіст Олександр Зінченко став батьком (ФОТО)

Український футболіст Олександр Зінченко і його дружина Влада Седан стали батьками дівчинки: з'явилося перше фото

2 серпня 2021, 12:05 comments1152
Поділіться публікацією:

24-річний півзахисник англійського "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко поділився з шанувальниками радісною новиною — він став батьком.

Футболіст Олександр Зінченко став батьком (ФОТО)

Футболіст Олександр Зінченко став батьком (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував зворушливу фотографію, на якій зображена його дружина, що тримає на руках їх щойно народжену доньку. Щоправда, Олександр був присутній у пологовому будинку тільки віртуально, але навіть через екран не зміг стримати сліз, коли побачив дитину.

"Рідна, спасибі тобі. Ви — моє життя", — підписав кадр Олександр.

Футболіст Олександр Зінченко став батьком (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що про вагітність Влади Седан стало відомо у червні, а недавно футболіст опублікував відео, на якому показав, як вони з коханою дізналися, хто у них буде: хлопчик чи дівчинка. Подружжя вийшло на стадіон, а у воротах висіли великі футбольні м'ячі з наповнювачем відповідного кольору. Олександру потрібно було вдарити по м'ячу, щоб побачити рожевий або блакитний дим. Після одного з ударів пара зрозуміла, що скоро вони стануть батьками дівчинки.

"Від душі вас вітаю", "Ви — великі молодці", "Вітаю, здоров'я тобі і твоїй родині!", "Вітаю, здоров'я малятку і вам", "Вітаю!!! Всього найкращого вам", "Нехай росте здоровою на радість мамі і татові", — написали фоловери у коментарях.

Нагадаємо, що весілля українського футболіста Олександра Зінченка і спортивної журналістки Влади Щеглової (Седан) відбулася у серпні 2020 року. Чоловік освідчився своїй коханій на Олімпійському стадіоні у Києві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як півзахисник збірної Олександр Зінченко витратить призові гроші, що йому виплатять за участь у Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини