Головна Новини Зірки персона «Гаррі Поттеру» - 31: цікаві факти з життя актора
commentss НОВИНИ Всі новини

«Гаррі Поттеру» - 31: цікаві факти з життя актора

Актор знявся у понад 30 різних фільмах

23 липня 2020, 17:50 comments3057
Поділіться публікацією:

Відомий актор, зірка пригодницького фентезі-фільму "Гаррі Поттер" Деніел Редкліфф святкує сьогодні, 23 липня, свій день народження. В цьому році знаменитості виповнився 31 рік. З цієї нагоди, видання "Коментарі" підготував добірку цікавих фактів з життя актора.

«Гаррі Поттеру» - 31: цікаві факти з життя актора

Ray Tang / Globallookpress.com

Складне дитинство

У дитинстві актор страждав діспраксією — специфічним розладом/затримкою розвитку рухових функцій. У нього були проблеми з координацією, тому він не міг виконувати складні рухові завдання. В школі над майбутньою зіркою знущалися однолітки, тому батьки перевели його в інший навчальний заклад. Однак, там йому було не легше. У підсумку, Деніел кинув навчання. Але причиною такого рішення був не тільки буллінг, але і завантажений знімальний процес, адже хлопчик проявив інтерес до акторської професії ще в 5 років.

Перша роль і неймовірний успіх в кіно

Вперше на екрані Редкліфф з'явився в 1999 році в телефільмі "Девід Копперфілд", де він зіграв юного ілюзіоніста. У цьому ж році він отримав роль чарівника Гаррі Поттера, яка принесла йому світову славу і популярність. Кінострічка була дуже успішною, тому за першим фільмом пішло продовження. Останній фільм про Гаррі Поттера вийшов в 2011 році. Після закінчення саги Деніел зіграв у фільмах "Жінка в чорному", "Роги", "Людина – швейцарський ніж" і багатьох інших, але вони не були настільки успішними.

Скандал навколо голого Редкліффа

Після "Гаррі Поттера" актор пішов працювати в театр. У виставі "Евкус" він грав хлопчика-конюха, який втратив розум, на грунті любові до коней. Мало того, що тема вистави була досить суперечливою, так ще актор, якого звикли бачити в "дитячих" фільмах з'явився повністю оголеним. Багато батьків були обурені такою поведінкою знаменитості, тому навколо його роботи в п'єсі розгорівся справжній скандал.

Борець за права ЛГБТ

Деніел виступає за права представників ЛГБТ-спільнот і навіть знявся в соціальній рекламі для проекту "Тревор", спрямованого на запобігання самогубств серед молодих лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерів. Актор зробив цій організації серйозне пожертвування.

Тривалі відносини

Протягом семи років актор зустрічається з американською актрисою Ерін Дарк, з якою познайомився на зйомках драми "Вбий своїх коханих". В одному з інтерв'ю Редкліфф зізнався, що дуже щасливий і вони з коханою ведуть спокійне і "приземлене" життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку частину "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф любить найбільше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини