Головна Новини Зірки персона Газманов на концерті Путіна в Лужниках заховав логотип Prada на пуховику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Газманов на концерті Путіна в Лужниках заховав логотип Prada на пуховику (ФОТО)

Prada вийшов з російського ринку, а в модних бутиках інших країн росіянам товари тепер не продають

22 лютого 2023, 23:50 comments5732
Поділіться публікацією:

Російський співак Олег Газманов  зі своєї вини осоромивсь   під час концерту в Лужниках.  Прихильник Путіна   з’явився  на сцені в пуховику  з маркою  елітного бренду Prada,  проте логотип артист  мав  намір приховати. Журналісти  помітили це під час його виступу.

Газманов на концерті Путіна в Лужниках заховав логотип Prada на пуховику (ФОТО)

Газманов на концерті Путіна в Лужниках (скріншот з відео)

До слова, з березня  минулого року італійський модний дім Prada зробив  заяву, що призупиняє всі продажі в РФ.

На спортивній арені "Лужники" 22 лютого організували концерт-мітинг. Влада країни-агресорки  цинічно приурочує   цей захід  до початку "спецоперації" — так  кремлівська влада називає  кровопролитну  війну,  під час якої кожного дня  гинуть  мирні українці. На  цьому путінському збориську  виступало  багато виконавців, що  підтримують його агресивну  політику.

Путініст  Газманов, що не так давно сказав, що  готовий  взяти до  рук  автомат і вирушити на війну, виконав свої  "Господа офицеры".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  російський співак Газманов заявив про готовність йти на війну. Російський співак, який підтримав війну Путіна в Україні, заявив, що готовий їхати на війну в Україну, якщо цього буде вимагати від нього його країна. Але сьогодні, за його словами, він корисніший тим, що співає і виступає для окупантів. Таку заяву музикант зробив у програмі "Життя і доля". Окрім цього, Газманов відреагував на санкції, які проти нього ввели в різних країнах світу. Газманов похвалився, що російський народ продовжує його любити і готовий ходити на його концерти. Але "маріонетковий уряд" його не пускає. Відомо, що Газманову заборонили в'їзд у Литву, Естонію та Латвію. А в Україні його взагалі суд  заочно заарештував за підозрою в посяганні на територіальну цілісність нашої країни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини