Головна Новини Зірки персона Гламурний образ, кокетливий капелюшок: Алла Пугачова разом з Галкіним вітала Макаревича
commentss НОВИНИ Всі новини

Гламурний образ, кокетливий капелюшок: Алла Пугачова разом з Галкіним вітала Макаревича

Алла Пугачова продемонструвала, що зараз має чудовий вигляд.

17 грудня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Алла Борисівна продемонструвала, що зараз має чудовий вигляд, і саме так  спростувала чутки  навколо проблем із  її самопочуттям.

Гламурний образ, кокетливий капелюшок: Алла Пугачова разом з Галкіним вітала Макаревича

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Примадонна всупереч  твердженням  про її поганий стан здоров’я, відправилась  в нову подорож. На ювілей Андрія Макаревича. Переїзд з острова  Кіпр на нове  місце проживання не завадив   зірці та її чоловіку, екс-російському коміку Максиму Галкіну,  провідати старого друга.

Нещодавно  музикант, художник, та керівник  групи  "Машина часу" Андрій Макаревич відзначав  поважну дату — 70 років.  Такого знаменного дня  давнього друга та колегу   вітала сама  Примадонна.

Заради  свого давнього друга та ювіляра,  Пугачова з Галкіним повернулися в Ізраїль, який залишили після початку конфлікту з ХАМАС. Бо  Макаревич з  родиною  вирішив не залишити Землю Обітовану у важкі хвилини, і вирішив святкувати ювілей  всупереч всьому.

 В свого давнього друга, ювіляра  Макаревича  Примадонна була окрасою вечірки: співачка  з'явилась  в тотал-блек луці з  підведеними очима, доповнила свій образ  масивними прикрасами. У власний гламурний  стиль   вона  внесла суттєве доповнення, одягнула  кокетливий капелюшок, що їй дуже личить. Свіже  фото Примадонна оприлюднила на своїй сторінці в  соціальних мережах.

"Йдемо з Максом на ювілей чудової людини й музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти "Поки не меркне світло, поки горить свічка". Всім привіт", — написала  Примадонна у  своєму блозі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 70-річну зірку Instagram ув’язнили за танці.70-річний торговець рибою Садег Багері в Ірані став зіркою Instagram. Щоб зняти повсякденну рутину він періодично танцював та співав біля свого прилавка, а люди знімали на відео дії продавця. Однак тепер його ув'язнили за "порушення суспільної моралі".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини