Головна Новини Зірки персона Гола і в золоті: Кайлі Дженнер розбурхала мережу новим фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Гола і в золоті: Кайлі Дженнер розбурхала мережу новим фото

Американська модель Кайлі Дженнер поділилася новою пікантною фотографією, яка розбурхала підписників

3 серпня 2021, 16:30 comments1801
Поділіться публікацією:

23-річна американська знаменитість Кайлі Дженнер любить хвалитися своїми пишними формами, тому часто публікує в мережі відверті знімки. Але її новий кадр викликав справжній фурор.

Гола і в золоті: Кайлі Дженнер розбурхала мережу новим фото

Кайлі Дженнер (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram Кайлі показала знімок, на якому позує топлес, прикривши пишний бюст руками, а її тіло майже повністю покрито спеціальною золотою фарбою. Свій образ знаменитість доповнила масивними сережками, ефектним макіяжем в нюдових тонах, підкресливши очі за допомогою довгих стрілок, а волосся розпустила.

У публікації, яка менше ніж за добу зібрала майже 10 мільйонів лайків, Кайлі Дженнер повідомила, що через 8 днів у неї день народження і з цієї нагоди вона запустить нову колекцію свого б'юті-бренду Kylie Cosmetics. Пікантний знімок знаменитості є частиною її рекламної кампанії.

"Вау", "Богиня", "Дуже гаряче", "Золота дівчинка", "Ого, золота королева", "Красива фотографія", "Вбивчий погляд", "Найкрасивіша дівчина", — зазначили фоловери у коментарях.

Гола і в золоті: Кайлі Дженнер розбурхала мережу новим фото - фото 2

Нагадаємо, що популярна модель Кайлі Дженнер "перевтілилася" у кобру і захопила своїх шанувальників. Бізнес-вумен позувала в обтислому комбінезоні коричневого кольору і сексуальному боді темно-зеленого відтінку зі зміїним принтом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість у своєму інтерв'ю для YouTube-каналу блогера Джеймса Чарльза чесно розповіла, з яких причин вона не хоче показувати шанувальникам справжню себе. Річ у тому, що величезна кількість негативних коментарів і критики на її адресу змусили зірку сумніватися у собі, постійно ховаючись за тим образом, який вона створила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини