Головна Новини Зірки персона Голлівудська акторка заявила, що ледь не спилася на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудська акторка заявила, що ледь не спилася на карантині

Відома акторка Гвінет Пелтроу зізналася, що під час карантину почала зловживати спиртними напоями та їсти багато мучного

12 травня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

48-річна голлівудська акторка, зірка фільмів "Ідеальне вбивство" і "Залізна людина" Гвінет Пелтроу, яка пропагує здоровий спосіб життя, чесно зізналася, що під час карантину "підсіла" на мучні вироби та спиртні напої.

Голлівудська акторка заявила, що ледь не спилася на карантині

Гвінет Пелтроу (фото з відкритих джерел)

Видання Mirror повідомляє, що знаменитість, опинившись у жорстких рамках, вирішила ні в чому себе не обмежувати та навіть захопилася згубними звичками.

За словами Гвінет, вона вживала алкоголь сім днів на тиждень, їла мучне, хліб, макарони, а після цього виходила покурити.

Акторка зізналася, що не напивалися до стану "відключки", але кожного разу після спиртного вона викурювала кілька сигарет і чекала наступного дня, щоб знову все це повторити.

"Чесно зізнаюся, я пила сім днів на тиждень! Що сказати? Зовсім з головою не дружила. Це ж абсолютно нездорова поведінка", — заявила Пелтроу.

При цьому голлівудська знаменитість не жалкує про свої карантинні "пригоди" і з задоволенням би хотіла знову таке пережити, зазначивши, що сумує за цим періодом життя.

Нагадаємо, раніше володарка премії "Оскар", популярна акторка Гвінет Пелтроу шокувала своїх шанувальників відвертим зізнанням про наркотики.

Американська телезірка розповіла, що вживала заборонені речовини. Вперше це сталося в Мексиці, де вона відпочивала зі своїм чоловіком.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу у свій 48-й день народження опублікувала сміливу фотографію, де на ній немає навіть натяку на одяг. Відвертий знімок вже викликав захоплені відгуки в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини