Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО)

Для актора це вже п'ятий шлюб

6 березня 2021, 20:05
Поділіться публікацією:

Відомий 57-річний актор, зірка фільмів "Скарб нації" і "Знамення" Ніколас Кейдж зіграв таємне весілля з 26-річною Ріко Шібата.

Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО)

Ніколас Кейдж / фото: Sascha Steinbach/Getty Images

Інсайдер повідомляє, що закохані офіційно стали чоловіком і дружиною ще 16 лютого і сталося це в Лас-Вегасі. Але відомо про це стало тільки зараз. Свій новий статус голлівудський актор підтвердив виданню PEOPLE.

"Це правда, і ми дуже щасливі", — зазначив Ніколас Кейдж.

Відомо, що актор і його кохана обмінялися клятвами в розкішному готелі Wynn Las Vegas. Наречена вибрала для такого знаменного дня японське кімоно ручної роботи, а наречений — смокінг від американського дизайнера Тома Форда.

Після церемонії, яка проходила на свіжому повітрі, на тлі пишної зелені, вогнів і свічок, молодята вирушили відзначити свято в компанії рідних, близьких і друзів. До слова, серед них була колишня дружина актора Еліс Кім, з якою він залишився в хороших стосунках і їх спільний син Кал-Ел.

Варто зазначити, що дата 16 лютого була обрана не випадково, це день народження батька знаменитості, якого не стало у 2009 році. Таким чином, кохані вирішили вшанувати його пам'ять.

Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО) - фото 2
Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО) - фото 3
Голлівудський актор одружився на дівчині, яка молодша за нього на 31 рік (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, зірка фільму "Скарб нації" був у шлюбі чотири рази. Першою дружиною знаменитості була актриса Патрісія Аркетт, з якою він прожив разом шість років. Потім Ніколас Кейдж взяв за дружину Лізу Марі Преслі — дочку Елвіса Преслі. Але вони розлучилися через 109 днів після одруження. Третьою дружиною актора стала кореянка Еліс Кім, з якою він прожив 12 років. А четвертий шлюб знаменитості з молодою Візажистки Ерікою Коке тривав лише чотири дні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чутки про роман Ніколаса Кейджа і японки Ріко Шібата з'явилися ще в лютому 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини