Голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України (ФОТО)

Відомий актор Лев Шрайбер зараз перебуває на українсько-польському кордоні та допомагає готувати їжу для наших біженців

Україну у війні проти Російської Федерації підтримує безліч країн та всесвітньо відомих людей. Деякі з них стали волонтерами та прямо вирішили допомагати нашим громадянам. Так зробив і 54-річний голлівудський актор Лев Шрайбер, який має українське походження.

Зірка "Людей ікс" повідомив на своїй сторінці в Instagram, що знаходиться на українсько-польському кордоні та допомагає біженцям. Він приєднався до зіркової команди кухарів World Central Kitchen і тепер готує їжу для наших громадян, котрі змушені були покинути свої будинки.

Вже з першого дня Шрайбер пощастило готувати справжній український борщ. Він особливо цьому радий, адже має українське коріння по материнській лінії (його дідусь був емігрантом з України). До того ж нові колеги актора вже відзначили його спритність у нарізанні інгредієнтів та нагородили пам'ятним значком.

Голлівудський актор активно ділиться своїми враженнями у соцмережах та закликає своїх фанатів продовжувати допомагати українцям. Він залишив на сторінці посилання на онлайн ресурси, куди можна надіслати гроші, які підуть на допомогу біженцям.


Нагадаємо, що американська актриса, зірка популярного серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк також підтримала Україну та закликала шанувальників допомогти нашій країні. Зірка позувала у футболці з жовто-блакитним серцем та залишила у публікації посилання на адресу організації, куди можна переслати гроші та допомогти українським біженцям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які світові знаменитості, які відвідали церемонію вручення "Оскара-2022", висловили свою підтримку Україні у боротьбі з агресором.