Головна Новини Зірки шоу бізнес Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО)

Багато світових знаменитостей, які відвідали церемонію вручення Оскара-2022, висловили свою підтримку Україні у боротьбі з агресором

29 березня 2022, 01:25
Поділіться публікацією:

В Україні триває війна і всі теми, які не стосуються вирішення військового конфлікту, втратили місце в актуальному порядку, як, наприклад, церемонія вручення "Оскара", яка відбулася напередодні. Проте, багато світових знаменитостей, які відвідали цю важливу подію, висловили свою підтримку Україні.

Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО)

Фото: Ештон Катчер та Міла Куніс / Legion-Media

Деякі зірки доповнили свої вбрання жовто-блакитними стрічками, значками та хустками, а хтось вибрав як аксесуар синю стрічку — з написом #WithRefugees на підтримку українців, кому довелося покинути свої будинки.

Офіційна частина церемонії "Оскар" вшанувала хвилиною мовчання українців, перед якою актриса українського походження Міла Куніс виголосила промову. Хоча вона отримала дозу критики у соцмережах, адже у спічі не прозвучало власне слово Україна.

Також висловилася на підтримку нашої країни зі сцени одна із провідних церемонії, актриса Емі Шумер. Режисер Френсіс Форд Коппола оголосив зі сцени "Viva Ukraine" після вшанування 50-річчя "Хрещеного батька".

На червоній доріжці зірка "Аквамена" Джейсон Момоа позував фотографам із нагрудною хусткою у кольорах українського прапора у кишені піджака. Аналогічно зробив і британський актор Бенедикт Камбербетч, прикріпивши до піджака жовто-блакитний значок. Американська актриса та письменниця Джеймі Лі Кертіс також висловила підтримку українським біженцям.

Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО) - фото 2
Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО) - фото 3
Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО) - фото 4
Оскар-2022: які світові знаменитості підтримали Україну (ФОТО) - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28 березня 2022 року відбулася 94 церемонія вручення нагород американської кіноакадемії "Оскар" у театрі "Долбі" в Лос-Анджелесі. Було визначено номінантів у 24 категоріях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини