Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор зробив скандальну заяву про підтримку російської культури
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор зробив скандальну заяву про підтримку російської культури

Актор, режисер і продюсер, номінант на "Оскар", Джон Малкович не приховує відвертої симпатії до Росії

27 вересня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

 Американська знаменитість, режисер і продюсер Джон Малкович ніколи не маскував свою власну симпатію  до держави-агресорки  РФ (один раз  знімався  в російському кінофільмі). Зараз  знаний в  Голлівуді актор  сказав, відповідаючи на питання   порталу "Спектр", що виступає проти  світової  "заборони" російських артистів і російської  культури в цілому.

Голлівудський актор зробив скандальну заяву про підтримку російської культури

Джон Малкович (фото з відкритих джерел)

Військове вторгнення, яке  представники путінського режиму розв'язали  проти  українців, американський актор  називає "справжнім жахом",  але  озвучує  оприлюднену тезу "хороших росіян" про те, що "у всьому винні політики".

Малкович, очевидно  тут грається в таку собі  наївність — йому, неясно, з якої причини "серйозні люди не сідають за стіл переговорів". Ще, на думку голлівудської знаменитості,   і Україна, і Росія "винні в цій війні".

"Залишається тільки сподіватися, що серйозні люди знайдуть можливість сісти за стіл переговорів і закінчити цей жах. Але поки, схоже, це не входить в стратегію жодної з воюючих сторін. Я був вражений, коли війна в Україні почалася, і все, що я спостерігаю протягом цих півтора року, буквально розриває мені серце", – резюмував американський актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальний актор знімає фільм про війну в УкраїніКолишня зірка бойовиків Стівен Сігал взявся за новий проєкт. Скандальний актор, який роками підтримує президента Росії Володимира Путіна хоче зняти фільм про війну в Україні.

Популярний у кінці 90-х американський актор Стівен Сігал вже тривалий час підтримує Путіна. А нещодавно оголосив про новий проєкт, який має на меті розповісти світові "всю правду" про війну в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини