Голлівудського актора мало не зарізали в метро

Голлівудський актор Бредлі Купер згадав, як одного разу в метрополітені Нью-Йорка його мало не зарізали

46-річний голлівудський красень, зірка фільму "Похмілля у Вегасі" та "Область пітьми" Бредлі Купер згадав, як у 2019 році на нього мало не напали з ножем у підземці Нью-Йорка.

Про цю історію актор розповів у підкасті американського актора Декса Шепарда, повідомляє видання The Hollywood Reporter. Бредлі зазначив, що прямував за дочкою Лією, щоб забрати її із російської школи. Він спустився в метро та слухав музику у навушниках. Аж раптом відчув, що до нього ззаду хтось щільно підійшов. Актор спочатку подумав, що це шанувальник, можливо, хоче сфотографуватися, але коли обернувся і подивився вниз, то побачив ніж.

Зірка фільму "Область пітьми" зізнався, що подивився людині у вічі, і жахнувся, наскільки молодо вони виглядали. Зловмисник спробував втекти, але Бредлі кинувся за ним і навіть встиг зробити кілька знімків, які пізніше показав співробітникам поліції.

Після інциденту голлівудський актор знову спустився у метро та вирушив за дочкою.

Нагадаємо, що український актор Андрій Федінчик учинив бійку на дорозі у Києві.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 29-річного австрійського актора Ліама Хемсворта, відомого за фільмами "Голодні ігри" та "День Незалежності", вимагають моральну компенсацію в сумі 150 тис. доларів на публікацію в соціальній мережі Instagram.

Читайте також, що голлівудського актора К'юбу Гудінга-молодшого визнали винним у скоєнні зґвалтування дівчини в готельному номері. Його жертва зажадала, щоб він виплатив їй 6 мільйонів доларів як моральні збитки. Раніше проти актора вже висувалися подібні звинувачення у суді.