Головна Новини Зірки скандал Український актор влаштував бійку на дорозі в Києві (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український актор влаштував бійку на дорозі в Києві (ВІДЕО)

Очевидці кажуть, що телезірка поводилася неадекватно

25 липня 2021, 19:04 comments3971
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Український актор влаштував бійку на дорозі в Києві (ВІДЕО)

Актор Андрій Фединчик потрапив у серйозний скандал. Фото з відкритих джерел

Зірка серіалу "Папаньки" Андрій Фединчик влаштував в Подільському районі Києва скандал, який переріс в бійку. Про це пише Уніан, посилаючись на Telegram-канал "Київ оперативний".

Джерело повідомляє, що все почалося з того, що актор їхав по дорозі на електросамокаті. Однак робив він це не зовсім акуратно. Це призвело до того, що водій однієї з машин на дорозі йому посигналив. Федінчіку це не сподобалося і він, підбігши до цієї машини, спробував витягнути через вікно водія. У відповідь на це чоловік бризнув акторові в обличчя з балончика.

За словами очевидців, Андрій Фединчик поводився максимально дивно і висловлював обурення через те, що йому посміли посигналити. Щоб заспокоїти телезірку, його притиснули до асфальту, але він вирвався і почав битися головою.

Відео в місця подій було опубліковано в Мережі. На кадрах видно, що актор спочатку намагався спровокувати опонента, а потім через час все ж його вдарив. Кілька людей спробували заспокоїти нападника та заламали йому руки.

Дружина Фединчика, українська актриса Наталя Денисенко, вибачилася за поведінку свого чоловіка і зазначила, що він зараз переживає дуже складний життєвий період. Також Наталія написала, що їй соромно за поведінку свого коханого.

Український актор влаштував бійку на дорозі в Києві (ВІДЕО) - фото 2

Також Денисенко прокоментувала інцидент на своїй сторінці в Instagram, написавши в сторіз наступне: "Подивимося, як піде далі день. Просто я ніколи не думала, що близько моєму житті буде творитися такий п **** ц". Спойлер: у мене особисто все добре".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю.

Також портал повідомляв про те, що відомого репера і модель звинувачують у згвалтуванні малолітньої фанатки. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

25 липня 2021, 20:37

Шнурок хуев!

михаил

25 липня 2021, 20:04

нет ему прощения этому неадэкватному животному

михаил

25 липня 2021, 20:03

актёришка чмошником оказался.... вот и вскрылась сущность душонки мерзотной

Юрий

25 липня 2021, 18:20

боже ,какая мерзость!Звезда чего?Уебище.

александр

25 липня 2021, 18:15

Надо было развалить ебало.Эти клоуны достали.


Новини