Головна Новини Зірки скандал Голлівудського актора судили на зґвалтування: яке покарання він отримав
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудського актора судили на зґвалтування: яке покарання він отримав

Як покарання кінозірка виплатить потерпілій кілька мільйонів доларів

30 липня 2021, 14:42 comments1154
Поділіться публікацією:

Голлівудського актора Кубу Гудінга-молодшого визнали винним у скоєнні зґвалтування дівчини в готельному номері. Про це повідомляє видання Reuters.

Голлівудського актора судили на зґвалтування: яке покарання він отримав

Кубу Гудінга-молодшого судили за зґвалтування. Фото з відкритих джерел

Суд визнав кінозірку винним у двох епізодах зґвалтування в готелі на Манхеттені у 2013 році. Його жертва зажадала, щоб він виплатив їй 6 мільйонів доларів моральної компенсації.

Влітку 2013 року в суд звернулася дівчина, яка заявила, що двічі була зґвалтована актором Кубою Гудінгом-молодшим. За її словами, знаменитість запросив її в готельний номер, щоб разом випити. Однак, коли вони опинилися в номері, Куба почав роздягатися, що дуже насторожило його нову знайому і вона вирішила покинути це місце. Але вже в той момент двері були замкнені і вона не мала можливості вийти. Після цього актор штовхнув дівчину на ліжко і зґвалтував. За словами потерпілої, це сталося двічі.

Сам же Гудінг зазначає, що зґвалтування не було, а всі звинувачення в його бік — наклеп. Окружний суддя розповів, що актор повністю відмовився брати участь у цій справі.

Варто зазначити, що справа про зґвалтування — не перший епізод в житті кінозірки. Раніше проти нього вже висувалися подібні звинувачення в суді. Але він був визнаний невинним.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки. Дівчина стверджує, що музикант напоїв і зґвалтував її у власному будинку.

Також сайт повідомляв про те, що Меладзе обізвав Полякову "фріком" після секс-скандалу з його братом. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини