Головна Новини Зірки персона Ходять чутки: 52-річна Дженніфер Еністон скоро стане мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходять чутки: 52-річна Дженніфер Еністон скоро стане мамою

У мережі ходять чутки, що 52-річна голлівудська знаменитість Дженніфер Еністон займається усиновленням дитини

14 квітня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилася інформація, що 52-річна зірка американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон готується вперше стати мамою. Актриса займається процесом усиновлення дівчинки з мексиканського притулку.

Ходять чутки: 52-річна Дженніфер Еністон скоро стане мамою

Дженніфер Еністон / фото: Zimbio.com

Згідно з інформацією інсайдера, такою чудовою новиною знаменитість поділилася на зйомках довгоочікуваного спецвипуску "Друзів", який повністю відзняли на днях. Дженніфер вирішила, що возз'єднання "Друзів" — хороша можливість, щоб оголосити про своє рішення усиновити дитину своїм колегам по серіалу і близьким друзям, точніше чоловічій його частини, оскільки дівчинки були в курсі, тому що спілкуються ближче.

Інсайдер зазначив, що за час зйомок американського ситкому, головні актори дуже зблизилися і протягом 10 років підтримували один одного, проживали важкі періоди, включаючи розлучення Дженніфер Еністон і Бреда Пітта і кілька викиднів Кортні Кокс.

Відомо, що 52-річна зірка збирає документи для усиновлення дівчинки з мексиканського притулку Casa Hogar Sion, яку вона давно підтримує. Процес повинен завершитися вже цього літа.

Сама Дженніфер Еністон поки цю інформацію не коментує і не підтверджує.

Нагадаємо, в січні 2020 роки вже ходили чутки про те, що Дженніфер Еністон планує всиновити сирітку з Мексики, причому разом з Бредом Піттом. Джерела повідомляли, що пара відновила свої стосунки й хоче створити сім'ю, але ця інформація не підтвердилася.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Дженніфер Еністон знялася у відвертій фотосесії для журналу Interview і зізналася, що мріє про дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини