Головна Новини Зірки персона Холостячка вже живе з переможцем шоу: в Мережі з'явилися докази
commentss НОВИНИ Всі новини

Холостячка вже живе з переможцем шоу: в Мережі з'явилися докази

Користувачі соціальних мереж помітили, що Мішина вже встигла з'їхатися з обранцем

11 грудня 2020, 12:01 comments19163
Поділіться публікацією:

У Мережі не вщухають розмови навколо популярного шоу "Холостячка", де за серце популярної актриси змагаються чоловіки. Користувачі активно обговорюють життя Ксенії Мішиної після шоу, а найуважніші помітили, що актриса вже з'їхалася з переможцем проекту. І хоча заключні випуски шоу ще не виходили, шанувальники впевнені, що обранцем Мішиної став сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт.

Холостячка вже живе з переможцем шоу: в Мережі з'явилися докази

ФОТО: З відкритих джерел

В опублікованих відео Ксенії Мішиної шанувальники звернули увагу на інтер'єр квартири. Саме з неї актриса часто веде прямі ефіри та знімає відеоролики в соціальні мережі.

Користувачі запевняють, що Олександр Еллерт також часто з'являється в прямих трансляціях, які ведуться саме з цього приміщення. Головними подібностями в інтер'єрі, на які звернули увагу фанати, стали диван і кухонний гарнітур. Саме вони часто з'являються у відео Ксенії та Олександра.

І хоча більшість шанувальників телевізійного проекту позитивно відреагували на можливий факт того, що актриса Мішина та Еллерт проживають разом, деякі користувачі обурені й навіть розчаровані вибором Ксенії.

"Якщо це правда, то я в ній розчарувалася. Була кращої думки про неї", "Не хочу в це вірити...", — пишуть шанувальники під публікаціями.

Правда це чи ні, користувачі зможуть дізнатися вже зовсім скоро — у фінальних випусках проекту. А поки що фанатам залишається тільки мучити себе здогадками та припущеннями.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що попри посилення карантинних обмежень, квитки на концерт "Вечірнього кварталу" поки що продовжують продавати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини