Головна Новини Зірки персона «Хто за?»: відому співачку запропонували на роль нової «Холостячки»
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хто за?»: відому співачку запропонували на роль нової «Холостячки»

Тіна Кароль поки ніяк це не прокоментувала

25 листопада 2020, 14:30 comments1296
Поділіться публікацією:

«Хто за?»: відому співачку запропонували на роль нової «Холостячки»

Фото: VIKTORIIA FILIPENKO

Ведучий романтичного шоу "Холостячка" Григорій Решетник запропонував українську артистку Тіну Кароль на роль головної героїні другого сезону проекту.

Шоумен на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографію, на якій позує разом зі співачкою. На Тіні Кароль розкішна довга сукня з відвертим розрізом на стегні, який ідеально підкреслює її стрункі та підтягнуті ніжки.

Свій пост, який вже зібрав майже 20 тисяч лайків, Решетник підписав так: "Холостячка" 2 сезон. Неймовірна Тіна Кароль. Хто за? Що скажете?".

Шанувальники бурхливо відреагували на таку заяву і припустили, що ідея провальна, бо Тіну Кароль вже давно підозрюють у стосунках з виконавцем Даном Баланом: "Ніхто не думає, що Тіна вже зайнята?", "А може вона і не холостячка зовсім", "Гріша, ця жінка зайнята "Ні, без варіантів, Даник не пустить", — прокоментували користувачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що головна "холостячка" країни, 31-річна актриса Ксенія Мішина відверто зізналася, чи вдалося їй на проекті знайти своє кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алена

4 грудня 2020, 18:04

Я думаю, что ее сын Вениамин будет против. Конечно, если Тина посчитается с его мнением. Тине надо бы приуменьшить любовь к откровенным нарядам. А в шоу, если пойдет - то зря !


Новини