Головна Новини Зірки персона Ілон Маск переживає, що його можуть заарештувати: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск переживає, що його можуть заарештувати: що сталося

Вибори в США: Маск виступив на мітингу Трампа і висловив побоювання щодо своєї долі

сьогодні, 15:22
Поділіться публікацією:

Ілон Маск, відомий мільярдер та засновник SpaceX та Tesla, заявив, що його можуть відправити у в'язницю, якщо Дональд Трамп не переможе на виборах у США, що відбудуться 5 листопада 2024 року. У розмові з журналістом Такером Карлсоном Маск висловив серйозні побоювання щодо своєї свободи, якщо республіканцям не вдасться утримати Білий дім.

Ілон Маск переживає, що його можуть заарештувати: що сталося

Ілон Маск передрікає свій арешт

На передвиборному мітингу Трампа в Пенсільванії Маск виступив із підтримкою кандидата, додавши, що, на його думку, лише перемога Трампа зможе зберегти демократію та Конституцію у США. Він також нагадав про замах на Трампа, який стався в липні, що, за словами Маска, лише наголошує на рівні ризику для всіх, хто виступає проти нинішнього політичного істеблішменту.

“Як думаєте, наскільки тривалим буде мій ув'язнення? Як думаєте, я побачу своїх дітей”, – з такими словами звернувся Маск до аудиторії, наголошуючи на страхах, пов'язаних з можливим результатом виборів.

На його думку, лише переобрання Трампа може захистити основні права та свободи громадян США.

Раніше "Коментарі" писали, що американський мільярдер Ілон Маск рівно за місяць до виборів з'явився на мітингу на підтримку кандидата у президенти США Дональда Трампа. За словами генерального директора SpaceX та Tesla, лідер республіканців може зберегти демократію у Сполучених Штатах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — У Сполучених Штатах відбулися дебати, де зіткнулися два відомі політики: віце-президент Камала Харріс і колишній президент Дональд Трамп. Це був перший великий дебат для Харріс і восьмий для досвідченого Трампа. Дебати викликали велику цікавість, і навіть Ілон Маск, відомий своїми проектами Tesla та SpaceX, висловився про них. Він написав у соцмережі X, що Харріс перевершила очікування більшості на цих дебатах. Але Маск також додав, що продовжуватиме підтримувати Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини