Головна Новини Зірки персона Ілон Маск пояснив, чому не буде вакцинуватися від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск пояснив, чому не буде вакцинуватися від коронавірусу

Американський мільярдер не збирається робити щеплення від Сovid-19, навіть коли воно буде загальнодоступним

1 жовтня 2020, 10:13 comments2894
Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск відмовився від вакцинації проти коронавірусу. Засновник SpaceX і Tesla не хоче робити щеплення, навіть коли вакцина з'явиться в загальному доступі. Про це повідомило видання Daily Star.

Ілон Маск пояснив, чому не буде вакцинуватися від коронавірусу

Ілон Маск. Фото: starmag.com

Мільярдер не збирається вводити вакцину від Covid-19 ні собі, ні своїм рідним. Він стверджує, що ніхто з них цього не потребує, оскільки не знаходиться в групі ризику.

"Вся ця ситуація з пандемією коронавірусу значно похитнула мою віру в людство. Я побачив, на скільки люди ірраціональні", — прокоментував своє рішення Маск.

Після такої відповіді журналістка Кара Свішер запитала мільярдера, як бути з тим, що кількість смертей від коронавірусу зростає. На це вона почула від Маска лише коротке "усі вмирають".

Відзначимо, що поки загальновизнаної вакцини від коронавірусу у світі не існує. Але багато країн працюють над її розробкою.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, з якими компаніями намагається домовитися українське МОЗ про постачання в майбутньому вакцин від коронавірусу в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини