Головна Новини Зірки персона Ілон Маск прокоментував теракт в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск прокоментував теракт в Україні

Глава Space X Ілон Маск написав про теракт в Луцьку в Twitter

22 липня 2020, 12:02 comments1061
Поділіться публікацією:

Власник Space X і один з найбагатших людей світу — американський бізнесмен Ілон Маск — відреагував на вчорашній теракт в Луцьку. Свою думку про події в Україні Маск висловив в Twitter.

Ілон Маск прокоментував теракт в Україні

Зазначимо, що бізнесмен залишив коментар на сторінці американського видання The New York Times, яке опублікувало в Twitter посилання на свій матеріал про захоплення терористом автобуса в українському Луцьку 21 липня.

"Просто ще один день у 2020 році", — коротко назвав події вчорашнього дня в Україні Ілон Маск.

Нагадаємо, водій захопленого під час теракту 21 липня автобуса сполученням "Краснилівка — Луцьк" - розповів про те, що насправді відбувалося в автобусі після того, як у нього ввійшов Максим Плохой. Олександр Гунчик каже, що під час того, як автобус проїхав під мостом на вул. Карпенка-Карого, Максим Плохой вистрілив у відкритий люк і сказав, що захопив маршрутку. За словами водія, терорист поводився спокійно, давав людям поговорити. З собою у нього була вода і ліки, і незабаром після захоплення він дав людям попити, а одній із заручниць — таблетку. Гунчик каже, що саме тому, що у загарбника було все необхідне, він і не прийняв допомогу від правоохоронних органів. Інформацію про те, що заручники були прикуті наручниками до крісел, водій назвав брехнею.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу виклали відео затримання Максима Плохого (Кривоша), який вчора вранці захопив автобус в Луцьку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини