Головна Новини Зірки персона Ілон Маск розповів, чому переїхав до Техасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, чому переїхав до Техасу

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск повідомив 8 грудня, що переїхав з Каліфорнії в Техас, щоб зосередитися на розробці корабля Starship і будівництві нового заводу з виробництва електрокарів Tesla

9 грудня 2020, 19:58
Поділіться публікацією:

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск вирішив переїхати з Каліфорнії в Техас через своїх робочих планів. Засновник Tesla планує створити корабель Starship і зайнятися плануванням будівництва заводу з виробництва електрокарів Tesla. Як він розповів в інтерв'ю головному редактору The Wall Street Journal Метту Мюррею, для того, щоб створити якісний продукт, потрібно працювати "буквально на передовій".

Ілон Маск розповів, чому переїхав до Техасу

ФОТО: З відкритих джерел

На думку Ілона Маска, для того, щоб створити хороший продукт, потрібно керуватися не з офісу, а жити буквально на роботі.

"Війська будуть боротися наполегливіше, якщо побачать генерала на передовій", — цитує Маска medusa.io з посиланням на The Wall Street Journal.

Кілька видань повідомило, що Засновник Tesla і SpaceX вирішив покинути Каліфорнії, але точна причина не називалася. Деякі припустили, що Маск міг переїхати через податки. У Каліфорнії встановлено один з найвищих в США податків на доходи фізичних осіб, а в Техасі прибутковий податок не стягують.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що генеральний директор SpaceX впевнений, компанія висадить перших людей на Марс до 2026 року. Якщо точніше, через 4-6 років. Попри це Маск повідомив, що існує величезна кількість ризиків, пов'язаних з цією подією. Бізнесмен заявляє, що втілити план у реальність допоможе ракета Starship, яка ще перебуває в розробці. Космічний транспорт буде проводитися з нержавіючої сталі і зможе вміщати в себе до 100 чоловік одночасно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини