Головна Новини Зірки персона Ілон Маск запропонував хлопцю 5 тисяч доларів за видалення акаунту в Twitter: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск запропонував хлопцю 5 тисяч доларів за видалення акаунту в Twitter: яка причина

Ілон Маск запропонував 19-річному хлопцю 5000 доларів за видалення облікового запису в Twitter, який відстежує його приватний літак, йдеться у звіті

27 січня 2022, 17:20
Поділіться публікацією:

Ілон Маск надіслав повідомлення власнику облікового запису в Twitter, який відстежує його приватний літак, з пропозицією в 5000 доларів, якщо він переведе обліковий запис у автономний режим. Про це повідомляє Insider з посиланням на сайт технічних новин Protocol.

Ілон Маск запропонував хлопцю 5 тисяч доларів за видалення акаунту в Twitter: яка причина

Генеральний директор Tesla Ілон Маск - Insider

Акаунт Elon's Jet показує переміщення приватного літака Маска за допомогою ботів, які відстежують загальнодоступні дані повітряного руху. 

Відповідно до протоколу, власник облікового запису, 19-річний Джек Суїні, отримав повідомлення восени минулого року о 00:13 від Маска. Там було написано: "Ви можете видалити це? Це загроза безпеці. Мені не подобається ідея бути застреленим кимось божевільним".

Маск запропонував Суїні 5000 доларів після кількох повідомлень, повідомляє Protocol.

"Чи є шанс підвищити це до 50 тисяч доларів? Це була б чудова підтримка в коледжі і, можливо, це дозволило б мені придбати автомобіль", — відповів Суїні.

За даними видання, Маск сказав, що подумає про це, але більше не виходив на зв’язок.

Коли Суїні сказав Маску, звідки він збирає дані, Маск відповів: "Контроль повітряним рухом настільки примітивний", – повідомляє Protocol.

Раніше цього місяця Маск написав у Твіттері, що облікові записи в соціальних мережах, які відстежують його переміщення , "стають проблемою безпеки". 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Ілон Маск продав акції Tesla ще на $1 мільярд. З початку продажу акцій та реалізації опціонів минулого місяця Маск реалізував понад 22,8 млн опціонів, тобто весь транш, термін якого спливає у серпні 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини