Головна Новини Зірки персона Ірина Білик після розлучення знову зібралася заміж: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Білик після розлучення знову зібралася заміж: подробиці

Співачка мріє ще раз вийти заміж

23 жовтня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Популярна виконавиця нашої країни Ірина Білик, яка тільки оформила розлучення з Асланом Ахмадовим, знову  подумує вийти заміж. Про те, що в її житті буде ще одна весільна урочистість, вона завила в ефірі програми ЖВЛ.

Ірина Білик після розлучення знову зібралася заміж: подробиці

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

За словами зіркової гості тележурналістів, разом зі своїм коханим вона організує веселу і велику урочистість, на яку запросить усіх рідних і приятелів. Залишилось знайти достойного претендента на її руку і серце.

Виконавиця так і заявила, що весільна урочистість в  її майбутньому відбудеться обов’язково. Вона має бути несподіваною і дуже запальною.

Артистка сказала, що запросить на неї всіх своїх колег по сцені, всіх, кого дуже поважає і творчістю яких захоплюється. Але поки немає нареченого. Коли я його зустріну, я розповім усім, заявила вона.

Зірка не приховувала і причину свого розлучення з ексчоловіком Асланом Ахмадовим. До речі, від цього шлюбу вона народила сина Табріза. Він — викапаний батько.

Як сказала відома співачка, за 10 років сімейного життя вона  стала іншою і чоловік також став не таким, яким був. Саме тому люди й беруть розлучення, що не можуть надовго зберегти  найдорожче – своє перше відчуття коханої людини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ірина Білик показала нове елітне авто за 3,5 мільйонаВ української  виконавиці Ірини Білик з’явився новий елітний автомобіль від виробника Tesla. Йдеться про сучасний електричний кросовер Tesla Model. Раніше національна зірка каталася на седані Tesla Model 3 цього ж автоконцерну. Новий автомобіль удвічі дорожчий. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

23 жовтня 2021, 18:13

Дада, затраханая ШМАРА ище пригласи этого звездодранца ДЗИМУ-ДЗИМУ КАЛЯДЗЕНКА для полного комплекта сборища праституток, воров и передастов.....


Новини