Головна Новини Зірки персона Ірина Білик розповіла, як мало не стала дружиною шейха
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Білик розповіла, як мало не стала дружиною шейха

Ірина Білик зробила одкровення про особисте життя

24 березня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

50-річна популярна виконавиця Ірина Білик, яка зараз відпочиває в Єгипті й ділиться з шанувальниками новими фотографіями, зізналася, що ледве не стала дружиною шейха.

Ірина Білик розповіла, як мало не стала дружиною шейха

Ирина Билік. Фото: ТРК "Украина"

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала коротке відео, на якому позує в атласних штанах чорного кольору, блискучій туніці й прозорій накидці в тон. Свій образ вона доповнила взуттям на платформі й синьою хусткою, елегантно зав'язаною на голові, а також масивними сережками.

Ірина написала, що одного разу познайомилася з шейхом, який запропонував їй залишитися з ним в його країні. Ім'я чоловіка вона залишила в секреті. Співачка зазначила, що це сталося за місяць до старту її концертного ранку по Україні, і вона з посмішкою відмовила шейху.

"Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени? А ви як думаєте, чи правильно я зробила", — зазначила співачка.

Шанувальники, які були раді такому одкровення знаменитості, підтримали її рішення і поділилися власними поглядами на таку ситуацію: "Правильно зробили! Ви вільна, красива, забезпечена", "Тоді б, ми втратили прекрасну співачку", "Звичайно правильно. Ви вільна людина, а не птах в золотій клітці", "Правильне рішення! Ви б не змогли без сцени. А заміж за шейха — це ризик", "Вас би тоді любив один шейх, а так Вас люблять мільйони", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, український шоумен Дмитро Коляденко розповів, що його колишня дружина, співачка Ірина Білик є його найближчим і надійним другом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Ірина Білик розповіла, чому звертається за допомогою до екстрасенсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини