Ірина Білик вперше розповіла про психічно хворого брата

Українська артистка Ірина Білик вперше розповіла про рідного брата Сергія, у якого психічні розлади

51-річна популярна співачка Ірина Білик поділилася потаємними подробицями свого приватного життя і вперше розповіла про молодшого брата Сергія, який страждає на психічні розлади. Про нього артистка розповіла в новому проекті "Мій секрет", опублікованому на YouTube-каналі СТБ.

Відома українська виконавиця зі сльозами на очах зізналася, що її 40-річний брат не в змозі доглядати за собою самостійно, він не працював жодного дня і 5 років не виходив на вулицю, тому що психічно хворий. Ірина розповіла, що намагається підтримувати його і пояснює, що потрібно жити, як усі люди. Артистка забезпечує брата продуктами та покриває його витрати, і в цьому їй допомагає двоюрідний брат Юрій.

Білик зазначила, що раніше за Сергієм доглядала мама, але в травні минулого року її не стало і тепер чоловік живе один у квартирі.

"Ми всі завжди сподівалися, що він одужає, але сьогодні це великі проблеми. Я його люблю, я сподіваюся, що він виросте", - зізналася артистка.

Нагадаємо, нещодавно популярна виконавиця Ірина Білик, під час відпочинку в Єгипті розповіла підписникам, що мало не стала дружиною шейха. Співачка написала, що чоловік запропонував їй залишитися в його країні, але вона з посмішкою відмовила і повернулася в Україну готуватися до концертного туру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Ірина Білик похвалилася фоловерам в Instagram подарунком - триколісним електросамокатом. Судячи з фото в мережі, жінка вже почала освоювати навички водіння новим "рухомим засобом". У коментарі вона нагадала, що у неї вже є електрична Tesla.