Головна Новини Зірки шоу бізнес Білик похвалилася крутим подарунком
commentss НОВИНИ Всі новини

Білик похвалилася крутим подарунком

Судячи з фото в мережі, жінка вже почала освоювати навички водіння новим «рухомим засобом»

23 квітня 2021, 01:40
Поділіться публікацією:

Українська співачка Ірина Білик похвалилася фоловерів в Instagram подарунком — триколісним електросамокати.

Білик похвалилася крутим подарунком

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

Судячи з фото в мережі, жінка вже почала освоювати навички водіння новим "рухомим засобом". У коментарі вона нагадала, що у неї вже є електрична Tesla.

"А як ви ставитеся до того, щоб більшість транспортних засобів їздило на електриці?", — поцікавилася вона у передплатників.

Ті назвали її новий образ крутим і відзначили, що самокат їй дуже личить.

Нагадаємо, 50-річна популярна виконавиця Ірина Білик, яка зараз відпочиває в Єгипті і ділиться з шанувальниками новими фотографіями, зізналася, що трохи не стала дружиною шейха. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала коротке відео, на якому позує в атласних штанях чорного кольору, блискучою тунікою і прозорій накидці в тон. Свій образ вона доповнила взуттям на платформі і синьою хусткою, елегантно зав'язаним на голові, а також масивними сережками. Ірина написала, що одного разу познайомилася з шейхом, який запропонував їй залишитися з ним в його країні. Ім'я чоловіка вона залишила в секреті. Співачка зазначила, що це сталося за місяць до старту її концертного ранку по Україні, і вона з посмішкою відмовила шейху. "Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени? А ви як думаєте, чи правильно я поступила", — зазначила співачка. Шанувальники, які були раді такому одкровення знаменитості, підтримали її рішення і поділилися власними поглядами на таку ситуацію: "Правильно поступили! Ви вільна, красива, забезпечена", "Тоді б, ми втратили прекрасну співачку", "Звичайно правильно. Ви вільна людина, а не птах в золотій клітці "," Правильне рішення! Ви б не змогли без сцени.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Ірина Білик розповіла, чому звертається за допомогою до екстрасенсів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини