Головна Новини Зірки персона Камерон Діас вперше «засвітила» обличчя дочки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Камерон Діас вперше «засвітила» обличчя дочки (ФОТО)

В мережу потрапили фотографії єдиної дочки американської актриси Камерон Діаз: як виглядає малятко

25 червня 2021, 12:45 comments3034
Поділіться публікацією:

48-річна голлівудська актриса, зірка фільмів "Інша жінка" і "Відпустка за обміном" Камерон Діас "засвітила" обличчя своєї єдиної доньки.

Камерон Діас вперше «засвітила» обличчя дочки (ФОТО)

Камерон Діас (фото з відкритих джерел)

Папараці вдалося сфотографувати дитину на вулиці, коли Камерон збиралася виїхати у справах і садила дитину в машину. На кадрах видно половину обличчя дівчинки, але можна відзначити, що вона володарка пухких щічок. Зараз дочці Камерон Діаз, яку вони з коханим назвали Реддікс, всього півтора року.

Відомо, що актриса належить до числа голлівудських знаменитостей, які вважають за краще приховувати своє особисте життя від громадськості. Камерон навіть тимчасово пішла з кіно, щоб повністю присвятити себе сім'ї. Ходять чутки, що актриса і її чоловік Бенджі вдавалися до послуг сурогатного материнства, але деякі західні джерела, посилаючись на близьке оточення зірки, заявили, що Камерон зробила процедуру ЕКО. Втім, зіркове подружжя ніяк цю інформацію не коментує.

Після того як в мережу потрапили фотографії малятка Реддікс, почали з новою хвилею ходити чутки, що голлівудська актриса вагітна. На нових фото Камерон з'явилася в чорних лосинах і туніці, яка приховує фігуру, а це стало приводом для різних припущень.

Камерон Діас вперше «засвітила» обличчя дочки (ФОТО) - фото 2
Камерон Діас вперше «засвітила» обличчя дочки (ФОТО) - фото 3

фото: Legion-media

Нагадаємо, голлівудська актриса Камерон Діас зізналася, що поява дитини — найкраща частина її життя. Вона займається малятком, прибирає і готує, а іноді робить все одночасно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса, зірка фільмів "Одного разу у Вегасі" і "Інша жінка" Камерон Діас зізналася, що подумує повернутися в кінематограф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sa

25 червня 2021, 12:09

ентарии

sa

25 червня 2021, 12:09

s


Новини