Головна Новини Зірки персона Кара Делевінь похвалилася новою зачіскою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кара Делевінь похвалилася новою зачіскою (ФОТО)

Кара Делевінь підстригла своє довге волосся

23 лютого 2021, 18:05 comments1113
Поділіться публікацією:

28-річна супермодель, зірка фільмів "Паперові міста" і "Валеріан і місто тисячі планет" Кара Делевінь здивувала шанувальників зміною іміджу.

Кара Делевінь похвалилася новою зачіскою (ФОТО)

Кара Делевінь (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує в гарному яскраво-рожевому топі. Але увага фанатів була зосереджено на новій зачісці моделі. Кара довгий час не змінювала образу ефектної блондинки, але вирішила поекспериментувати з волоссям, вона їх підстригли й перефарбувала в попелясто-коричневий відтінок.

Свій новий образ знаменитість підкреслила яскравим райдужним макіяжем. Свою публікацію Делевінь підписала так: "Блондинкою бути весело, але брюнетки ...".

До слова, за добу пост актриси зібрав понад 2,3 мільйона лайків і безліч коментарів від фанатів, які буквально засипали її компліментами: "Королева", "Як можна виглядати так чудово?", "Перестань бути такою ідеальною", "Така красива", "Маєш чудовий вигляд!", "Ох, ці очі", — написали фоловери.

Нагадаємо, в жовтні 2020 року супермодель Кара Делевінь стала зіркою рекламного бренду нижньої білизни, заснованого її колегою Ріанною. 29-річна знаменитість позувала в ефектному комплекті чорної нижньої білизни, а образ доповнила колготками в сіточку, поясом-ланцюжком на стегнах і черевиками на підборах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна модель Кара Делевінь разом з рідними сестрами восени 2020 запустили власний винний бренд під назвою Della-Vite. Дівчата випустили два Просекко, виробництво яких максимально екологічне і напої на 100% сертифіковані як веганські.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини