Головна Новини Зірки персона Кардаш'ян попросила Байдена "зупинити новий геноцид вірмен"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кардаш'ян попросила Байдена "зупинити новий геноцид вірмен"

Американська зірка вірменського походження попросила США захистити вірмен від "нового геноциду"

8 вересня 2023, 22:22
Поділіться публікацією:

Кім Кардаш'ян звернулася до Джо Байдена із проханням зупинити новий геноцид вірмен. Про це повідомляють "Коментарі".

Кардаш'ян попросила Байдена "зупинити новий геноцид вірмен"

Кім Кардаш'ян

"Моє прохання до президента Джо Байдена зупинити новий геноцид вірмен. Настав час Америці (і світу) вжити заходів щодо захисту вірмен від Азербайджану", — написала американська телезірка та підприємниця на своїй сторінці у Фейсбук.

Кардашьян також опублікувала посилання на свою статтю у виданні Rolling Stone у співавторстві з продюсером Еріком Ісраеляном, у якій вимагає, щоб Азербайджан розблокував Лачинський коридор, який з'єднує Нагірний Карабах та Вірменію.

"МИ Вірмени. Ми є нащадками вірмен, що пережили Геноцид, і ми не хочемо говорити про визнання або увічнення пам'яті ще одного геноциду в майбутньому", — сказано в публікації.

Зазначимо, що в даний момент Азербайджан перекидає свої війська до кордонів Вірменії, в район так званого Зангезурського коридору. За підсумками Другої карабахської війни, Азербайджан вимагав створення цього коридору, який поєднає азербайджанську Нахічевань із рештою цієї країни.

У цей же час Росія, незадоволена прозахідним креном зовнішньої політики Вірменії, назвала ворожим щодо РФ плани Вірменії щодо проведення спільних вірмено-американських військових навчань, візит дружини вірменського прем'єра Анни Акопян до Києва та запуск процесу ратифікації Римського статуту МКС, згідно з виданим ордером санкціонується арешт Путіна за викрадення українських дітей.

Вірменія своєю чергою висловлювала невдоволення тим, що під час Другої карабахської війни Росія не надала військової допомоги своєму союзнику з ОДКБ. Фактично, Вірменія висловила підозру в негласній підтримці Росією Азербайджану.

На цьому тлі російська Z-громадськість стала заявляти про "зраду" з боку Вірменії та погрожувати "повернути Карабах у рідну гавань" — Азербайджану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини