Головна Новини Зірки персона Кетрін Зета-Джонс розкрила секрет щасливого шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кетрін Зета-Джонс розкрила секрет щасливого шлюбу

Зі своїм чоловіком Майклом Дугласом акторка не розлучається вже понад 20 років

6 квітня 2021, 15:50 comments1854
Поділіться публікацією:

51-річна британська акторка, зірка фільмів "Побічний ефект" і "Зорро" Кетрін Зета-Джонс розповіла про те, як їм із Майклом Дугласом вдалося прожити в щасливому шлюбі вже 20 років.

Кетрін Зета-Джонс розкрила секрет щасливого шлюбу

Майкл Дуглас и Кетрін Зета-Джонс / Фото: Chris Pizzello/Invision/AP

Знаменитість зазначила, що у них з чоловіком різниця у віці 25 років, але це не завадило їм побудувати міцну родину. Кетрін Зета-Джонс каже, що кожні стосунки переживають певні злети та падіння, але важливо підтримувати їх за допомогою поваги та любові. Також не можна втрачати почуття гумору.

"Ми ніколи не втрачали почуття гумору, а також завжди насолоджувалися компанією один одного ... Ми з чоловіком проводили багато часу разом, тому що в нас немає роботи, яка починається о 9 ранку і закінчується о 5 вечора, як у багатьох пар. Ми або повністю працюємо, або відпочиваємо", — підкреслила голлівудська акторка.

Зірка "Побічного ефекту" додала, що вони з Майклом Дугласом поважають особистий простір один одного, люблять веселитися і багато сміятися.

Зазначимо, що красуня Кетрін Зета-Джонс вийшла заміж за актора Майкла Дугласа в листопаді 2000 році. У подружжя є двоє дітей: син Ділан і дочка Керіс. Пара разом пройшла через багато труднощів і навіть була на межі розлучення, але закоханим вдалося все подолати й зберегти свої стосунки та шлюб.

Нагадаємо, що відома модель і дизайнер Вікторія Бекхем, яка вже 21 рік перебуває у шлюбі з відомим футболістом Девідом Бекхемом, вирішила поділитися секретом їх міцного союзу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс похвалилася вишиванкою від українського дизайнера Юлії Магдич. Наряд Кетрін прикрашав орнамент "Київські каштани".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини