Головна Новини Зірки персона Кейт Міддлтон повернулася до королівських обов'язків після двомісячної відсутності
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт Міддлтон повернулася до королівських обов'язків після двомісячної відсутності

На військову базу герцогиня прибула в військовому вертольоті Sikorsky S-76

17 вересня 2021, 23:06
Поділіться публікацією:

Кейт Міддлтон повернулася до роботи. Вона відвідала персонал військової бази, який займався евакуацією з Афганістану. Після двох місяців відсутності в публічному просторі герцогиня має свіжий вигляд. Як пише People, це перша офіційна поява дружини принца Вільяма на публіці після літніх канікул.

Кейт Міддлтон повернулася до королівських обов'язків після двомісячної відсутності

Кейт Міддлтон - фото з відкритих джерел


На військову базу герцогиня прибула у військовому вертольоті Sikorsky S-76 і вже опублікувала пост в соцмережах, назвавши військових "неймовірними людьми". Для офіційного візиту вона одяглася демократично та елегантно. Кейт оглянула літак, на якому було здійснено евакуацію, і поговорила з військовими. Операція стала найбільшою в Великобританії за останні 70 років: з 14 по 28 серпня понад 15 тисяч осіб були вивезені з Кабула Королівськими військово-повітряними силами.


Для виходу Кейт вибрала стильний костюм в діловому стилі, який складається з двобортного блейзера кольору слонової кістки бренду Reiss, темно-синіх штанів з високою посадкою і широкими штанинами та білої блузки Jane Atelier.


Нагадаємо, Меган Маркл описала свою першу зустріч з Кейт Міддлтон як "чудову". Попри нинішні непорозуміння в королівській родині, перша зустріч, коли Гаррі познайомив Меган Маркл з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон, пройшла позитивно. Під час розмови подружжя з Бі-Бі-Сі Мішалов Хусіяном Меган описала зустріч як дуже позитивну, використовуючи одне слово для точності моменту — "чудова". Про це повідомляє видання The Mirror.


У принца Гаррі та Меган був бурхливий роман після поїздки в Ботсвану, перш ніж Гаррі запропонував їй руку і серце під час "затишній ночі" в котеджі в Кенсингтонському палаці у 2017 році. Згадуючи зустріч між Меган і Кейт, принц Гаррі сказав: "Це було захоплююче. І тоді Вільям прагнув зустріти її, і Кейт теж..." Меган Маркл також під час розмови похвалила сім'ю принца Гаррі за те, що її добре привітала і зустріла його бабуся — королева Єлизавета II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини