Головна Новини Зірки персона Кейт Мосс відпочиває на Ібіці з хлопцем вдвічі молодшим за неї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт Мосс відпочиває на Ібіці з хлопцем вдвічі молодшим за неї (ФОТО)

Відому супермодель Кейт Мосс помітили на Ібіці в компанії 27-річного манекенника Джордана Барретта

3 серпня 2021, 00:15 comments1606
Поділіться публікацією:

47-річна британська Кейт Мосс — одна з найбільш високооплачуваних моделей 1990-х і 2000-х років, відпочиває зараз на острові Ібіца (Іспанія) в компанії 27-річного манекенника Джордана Барретта, який публікує з нею спільні фотографії в соціальній мережі.

Кейт Мосс відпочиває на Ібіці з хлопцем вдвічі молодшим за неї (ФОТО)

Кейт Мосс / Фото: Dave M. Benett / Getty Images

На сторінці хлопця в Instagram з'явилися знімки, на яких він позує обійнявшись з британською супермоделлю. Але пара прилетіла на острів, судячи з усього, в робочих цілях, через те, що Джордан співпрацює з модельним агентством Кейт Kate Moss Agency, і він часто знімається в модних кампейнах, наприклад, для Versace, Moschino, а також Coach.

Кейт і Джордана бачили разом на курорті під час обіду в одному з ресторанів, також вони весело проводили час на пляжі.

Кейт Мосс відпочиває на Ібіці з хлопцем вдвічі молодшим за неї (ФОТО) - фото 2

До слова, нещодавно в мережі почали ходити чутки, що 27-річний австрійський манекенник Джордан Барретт заручився з колишньою моделлю Victoria's Secret Стелою Максвелл. А Кейт Мосс вже 6 років перебуває в стосунках з графом Ніколою фон Бісмарком, який молодший за неї на 13 років.

Нагадаємо, що 26-річна відома топ-модель Келлі Гейл опублікувала еротичні фотографії майже без одягу, від яких неможливо відвести погляд. Красуня володіє чарівною стрункою фігурою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що німецька модель Хайді Клум розбурхала фанатів серією пікантних фото на пляжі, на яких демонструє апетитні форми. 48-річна знаменитість активно працює не тільки над своєю кар'єрою, а й над профілем в соціальній мережі Instagram, де за розкішною блондинкою стежать понад 8 мільйонів користувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини