Головна Новини Зірки персона Кіану Рівз змінив зачіску і помолодшав на кілька років
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіану Рівз змінив зачіску і помолодшав на кілька років

Фанатам дуже навіть подобається новий образ актора

27 жовтня 2020, 12:00 comments4015
Поділіться публікацією:

Кіану Рівз змінив зачіску і помолодшав на кілька років

Кіану Рівз | Emma McIntyre | Getty Images

Голлівудський красень Кіану Рівз, який зараз працює над четвертою частиною науково-фантастичного фільму "Матриця", кардинально змінив образ. Актор зістриг своє чорне волосся і бороду, однак, це ніяк не зіпсувало його зовнішній вигляд. Фотографії з новою зачіскою Кіану з'явилися на його фан-сторінці в Instagram.

На кадрах видно, як актор вийшов з машини своєї коханої Олександри Гранд і направляється на знімальний майданчик. Заради ролі в кінокартині акторові довелося зістригти своє шикарне волосся і бороду, які робили його більш брутальним.

Однак, новий образ зірці "Матриці" цілком йде, фанати відзначили, що з новою зачіскою він помолодшав на кілька років: "Як завжди шикарно", "З довгим волоссям або без, Кіану — має чудовий вигляд", "Він виглядає красивіше і молодше", — відзначили користувачі мережі.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нову кохану Кіану Рівза, яку він представив світу в кінці 2019 року, переслідує фанатка актора. Художниця подала в суд на жінку й отримала охоронний ордер, який забороняє шанувальниці Рівза підходити до неї ближче ніж на 100 метрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини