Кім Кардашьян розповіла, що вбивало її самооцінку

Американська зірка Кім Кардашьян відверто розповіла, чому перша вагітність сильно вдарила по її самооцінці

40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян звикла радувати фанатів сміливими і яскравими образами, на яких демонструє свою красу, сексуальність і впевненість в собі. Але як виявилося, кілька років тому американська зірка зіткнулася з серйозними проблемами й страждала заниженою самооцінкою.

У подкасті We Are Supported By Кім Кардашьян розповіла, що у 2013 році, коли вона була вагітна первістком, вважала себе некрасивою і ненавиділа свій стан і зміни у фігурі.

"Я ненавиділа те, що відчувала. Ненавиділа то, як я виглядала. Я бачила свою маму і сестру вагітними, і вони виглядали так мило. Але зі мною було інакше ", - прокоментувала знаменитість.

На самооцінку Кім також вплинули обкладинки зарубіжних ЗМІ, де постійно обговорювали й висміювали її зовнішність, через те, що під час вагітності вона поправилась на 31 кілограм. Кім зізналася, що це вбивало її впевненість в собі, вона сиділа вдома і плакала.

Американська зірка також розповіла, що після пологів соромилася ходити в спортзал, щоб в пресі не обговорювали, як вона намагається скинути зайву вагу. Кім довелося займатися в гаражі її матері. І ця вся ситуація дуже змінила її й відбила бажання ділитися чимось особистим в соціальних мережах.

Нагадаємо, що 40-річна світська левиця Кім Кардашьян потрапила в неприємну ситуацію через свій косметологічний бренд і тепер на неї погрожують подати до суду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська зірка Кім Кардашьян знову шокувала своїх фанатів. Популярна модель опублікувала своє фото 20-річної давності на своїй сторінці в Instagram.