Головна Новини Зірки скандал Кім Кардашьян звинуватили у плагіаті: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян звинуватили у плагіаті: що сталося

Американську знаменитість Кім Кардашьян звинуватили у плагіаті: скандал виник через назву косметичного бренду

2 серпня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

40-річна американська світська левиця Кім Кардашьян потрапила в неприємну ситуацію через свій косметологічний бренд і тепер на неї погрожують подати до суду.

Кім Кардашьян звинуватили у плагіаті: що сталося

Kim Kardashian / фото: @kimkardashian

Американська зірка займається випуском косметологічних засобів під назвою SKKN, але недавно вона вирішила розширити свою б'юті-імперію і створити ще одну торгову марку SKKN by Kim. Однак, як виявилося, схожий бренд вже діє на ринку.

Власниця марки SKKN+ Сідні Лансфорд заявила, що подасть до суду на Кім Кардашьян, якщо вона не змінить назву свого бренду. Жінка зазначила, що за допомогою власного капіталу і наполегливої праці побудувала бізнес і першою створила компанію, а значить американська зірка знала, що на ринку вже існує бренд зі схожою назвою, тому Сідні звинуватила Кім у плагіаті.

Адвокати ж Кім Кардашьян не бачать ґрунтовних причин для подачі позову. Вони заявили, що поважають працю власниці SKKN+, але йдеться про закон про товарні знаки й зі свого боку вони не зробили ніяких порушень.

Нагадаємо, що популярна американська зірка Аріана Гранде потрапила в скандальну історію через свою композицію "7 rings", яку випустила майже рік тому. На співачку подав до суду хіп-хоп виконавець Джош Стоун, звинувативши її у плагіаті. Репер стверджує, що 26-річна артистка вкрала з його пісні "You Need It I Got It" приспів, повторивши слова і ритм його творіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на популярну виконавицю Кеті Перрі подала в суд її тезка — австралійський дизайнер. Співачку звинуватили у плагіаті й порушенні прав на товарний знак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини