Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян показала, як виглядала 20 років тому в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян показала, як виглядала 20 років тому в бікіні (ФОТО)

Натуральна зовнішність зірки здивувала її фанатів

28 липня 2021, 20:40 comments1090
Поділіться публікацією:

Голлівудська зірка Кім Кардашьян знову шокувала своїх фанатів. Популярна модель опублікувала своє фото 20-річної давності на своїй сторінці в Instagram.

Кім Кардашьян показала, як виглядала 20 років тому в бікіні (ФОТО)

Кім Кардашьян (фото з відкритих джерел)

 Колишня дружина Каньє Уеста на фото позує в бікіні у басейні. Тоді ще юна Кім не робила собі пластичних операцій та не зловживала фотошопом.

Варто зазначити, що таке "чесне" архівне фото буквально розірвало мережу.

Відомо, що 40-річна зірка дуже сильно змінила свою зовнішність, зробивши чимало пластичних операцій. А на старому знімку вона  виглядає дуже природно.

Користувачі соціальної мережі уважно роздивилися фотографію та відзначили, що ще тоді зірка реаліті-шоу "Сімейка Кардашьян" мала розкішне тіло, бюст та обожнювала відверте бікіні.

У коментарях фанати написали, що побачивши світлину, були вражені зовнішністю моделі, її красивими рисами обличчя, фігурою та самовпевненістю. Багато шанувальників Кім переконані, що в юності вона була зухвалим дівчиськом.

Кім Кардашьян показала, як виглядала 20 років тому в бікіні (ФОТО) - фото 2

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Кім Кардашьян приміряла боді від українського бренду. 40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян вирушила на відпочинок у Рим і вибрала для прогулянки по місту боді тілесного кольору від українського бренду Bevza.

 Фотографії з прогулянки зірка реаліті-шоу опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, підписавши: "When in Rome ...". Кім Кардашьян похвалилася бездоганним образом, який складався з сексуального боді тілесного кольору, що належить українському бренду Bevza, а також коротких синіх шортів. Свій look голлівудська знаменитість доповнила літніми капцями сріблястого кольору, сонцезахисними окулярами та підвіскою на шиї.  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини