Кім Кардашьян випустила колекцію білизни до 14 лютого (ФОТО)

Американська знаменитість Кім Кардаш'ян представила колекцію спокусливої білизни до Дня святого Валентина

41-річна американська зірка Кім Кардаш'ян вже підготувалася до Дня святого Валентина та разом зі своїм брендом Skims випустила нову колекцію спокусливої спідньої білизни. Презентувала новинку модель на офіційній сторінці компанії в Instagram.

Нові стилі, нові кольори, нові способи піти ва-банк у найсексуальніший день року. Обмежені випуски сексуальних комплектів та розкішних дрібниць, в які одразу закохуєшся, створені для будь-яких ваших планів.

До святкової колекції бренду Skims увійшли трусики, бюстгальтери, топи, комбінезони, боді, халати, піжами та комплекти для сну. Майже весь асортимент представлений в яскраво-рожевому кольорі. Деякі позиції виконані у чорному та бежевому відтінках.

Кім Кардашьян виступила однією з моделей і варто відзначити, що зірка виглядала дуже сексуально на фото, які презентувала у своїй соціальній мережі. Шанувальники були в захваті від колекції: "Красуня в рожевому", "Найсексуальніша красуня", "Рожева леді", "Прекрасна Кім", "Яке в тебе гарне тіло", - написали фоловери в коментарях.

До речі, ознайомитися з усією колекцією та цінами можна на сайті skims.com.


Нагадаємо, 41-річна американська знаменитість Кім Кардаш'ян захопила фанатів новими знімками з Багамських островів, де відпочивала зі своїм новим бойфрендом Пітом Девідсоном.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Кім Кардаш'ян приїхала до Риму і прогулялася вуличками міста у спокусливому боді тілесного кольору, що належить українському бренду Bevza.

Читайте також, Кім Кардашьян показала фігуру в мікробікіні та зібрала сім мільйонів лайків.