Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян приміряла боді від українського бренду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян приміряла боді від українського бренду (ФОТО)

Американську зірку реаліті-шоу Кім Кардашьян помітили на прогулянці в Італії у боді від українського бренду Bevza

30 червня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян вирушила на відпочинок у Рим і вибрала для прогулянки по місту боді тілесного кольору від українського бренду Bevza.

Кім Кардашьян приміряла боді від українського бренду (ФОТО)

Кім Кардашьян / Instagram / @kimkardashian

Фотографії з прогулянки зірка реаліті-шоу опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, підписавши: "When in Rome ...".

Кім Кардашьян похвалилася бездоганним образом, який складався з сексуального боді тілесного кольору, що належить українському бренду Bevza, а також коротких синіх шортів. Свій look голлівудська знаменитість доповнила літніми капцями сріблястого кольору, сонцезахисними окулярами та підвіскою на шиї. Своє довге розкішне волосся Кім уклала в легкі хвилі, а на обличчі зробила фірмовий макіяж, нафарбувала губи матовою помадою.

Варто зазначити, що наряд Кім Кардашьян був дуже стильним і відмінно підкреслював всю красу її фігури. До слова, вартість боді від бренду Bevza по акції становить 180 євро (майже 6000 гривень).

На кілька годин пост знаменитості зібрав вже понад 1,6 мільйона лайків і безліч коментарів: "Королева в Римі", "Красива", "Ти зводиш із розуму", "Краща", "Дуже гаряче", "Ким, ти як завжди на висоті", — написали фоловери.

Нагадаємо, що голлівудська знаменитість Кім Кардашьян показала свою фігуру в мікробікіні й швидко зібрала сім мільйонів лайків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27-річна американська зірка Аріана Гранде продемонструвала стильний образ, який складається з чорного топа і штанів із веганської шкіри моделі KILLA від українського бренду CULTNAKED, які ідеально підкреслили її струнку фігуру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини