Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян зачарувала фігурою у білому бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян зачарувала фігурою у білому бікіні (ФОТО)

Американська зірка та фотомодель Кім Кардаш'ян поділилася з шанувальниками новими фотографіями у бікіні

20 січня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

41-річна американська знаменитість Кім Кардаш'ян захопила фанатів новими знімками з Багамських островів, де відпочиває зі своїм новим бойфрендом Пітом Девідсоном.

Кім Кардашьян зачарувала фігурою у білому бікіні (ФОТО)

Кім Кардашьян / Фото: @kimkardashian

Сонячні кадри Кім Кардашьян опублікувала на своїй сторінці в Instagram, на них вона позує у білому бікіні, демонструючи принади своєї стрункої фігури. Американська зірка прогулялася на мальовничому пляжі, а також скуповувалась в океані.

Зважаючи на все, попри прості стосунки з колишнім чоловіком Каньє Вестом, фотомодель виглядає щасливою та радісною. Менше ніж за добу її публікація набрала 5,4 млн лайків та безліч коментарів: "Розкішна", "Дуже красиво", "Красуня Кім!! Яке тіло", "Королева", "Кім виглядає щасливою", — написали фоловери.

До речі, за інформацією іноземних ЗМІ, американська модель Кім Кардаш'ян відпочиває на екзотичному курорті зі своїм новим бойфрендом Пітом Девідсоном. Вона намагається абстрагуватися від скандалів, пов'язаних із колишнім чоловіком Каньє Вестом, який у новому своєму інтерв'ю заявив, що колишня кохана не дає йому бачитися з дітьми.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року Кім Кардаш'ян "застукали" на побаченні з коміком Пітом Девідсоном. Пара разом відпочивала у приватному клубі Мангеттену "Zero Bond".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Кім Кардашян відверто розповіла, чому перша вагітність сильно вдарила по її самооцінці.

Читайте також, що чутки про розлучення Кім Кардаш'ян та репера Каньє Веста з'явилися ще у січні 2021 року. Говорили, що фотомодель звернулася до адвоката щодо підготовки документів для оформлення розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини