Головна Новини Зірки персона Кіркоров відкрив справжню причину розлучення з Пугачовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіркоров відкрив справжню причину розлучення з Пугачовою

Філіп Кіркоров таки визнав, що головна причина розлучення - його численні зради

20 лютого 2023, 22:15 comments5910
Поділіться публікацією:

Зірка російської естради Філіп Кіркоров перебував в офіційному шлюбі  з іншою зірковою виконавицею  Аллою Пугачовою з 1994 по 2005 рік. Про зіркове подружжя  говорили, що це ідеальна пара  і вірили, що їх кохання на десятиліття.  В Алли Філіп був четвертим чоловіком, а  Примадонна для Кіркорова  так і залишилась одною офіційною дружиною. 

 Кіркоров  відкрив справжню причину розлучення з Пугачовою

Кіркоров через 20 років назвав справжню причину розлучення з Пугачово (фото з відкритих джерел)

За 18 років, скільки часу пройшло після розлучення, коли  всі гадали, що тут  причина — молодий пародист Максим Галкін, Філіп Кіркоров таки визнав, що  головна причина розлучення -  численні зради співака. Про це інформує УНІАН, посилаючись на  росЗМІ.

Про це зірковий російський виконавець заявив під час російського  шоу "Маска", де  співак відверто спілкувався  з молодою учасницею. Співак запитав, чи  вона не зраджувала  своєму коханому, співачка сказала, що ніколи так не робить. 

"Я завжди ходив наліво. Тому зі мною і розлучилися", — відповів на це  Філіп Бедросович. 

При цьому відомо, що офіційно тепер російський зірковий співак є самотнім. Кіркорова часто  звинувачують в романах   з юними підопічними, як  і з іншими  співочими колегами.  Також  ходили  всілякі чутки  про орієнтацію співака,  але Кіркоров  ніяк не коментує  такі розмови.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Не тільки зрадниця, але й розлучниця: Лорак розсекретила нового коханого.Опальна виконавиця  Ані Лорак таки  відкрила свого бойфренда. Його звуть Ісаак Віджраку. Виходячи з інформації, що вказана в соціальних мережах,   обранець співачки-зрадниці — "експерт з холістичного оздоровлення, філософ, творець позитивної карми".   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

21 лютого 2023, 03:05

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини