Головна Новини Зірки персона Кіркоров з огидою пройшовся по Галкіну та заговорив про стосунки з Пугачовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіркоров з огидою пройшовся по Галкіну та заговорив про стосунки з Пугачовою

Кіркоров заявив, що його не цікавить інформація про життя Галкіна

16 червня 2023, 01:10
Поділіться публікацією:

Знаменитість з РФ Філіп Кіркоров  по своєму прокоментував ставлення до   колишнього російського гумориста і чоловіка своєї ексдружини Алли Пугачової. Ще один прихильник політики Кремля заявив журналістам, що його зовсім не обходить, що робить чи що там каже на його адресу  Максим Галкін.

Кіркоров з огидою пройшовся по Галкіну та заговорив про стосунки з Пугачовою

Максим Галкін (фото з відкритих джерел)

Свою думку Кіркоров озвучив   в Петербурзі, куди приїхав  на конференцію. Журналісти  запитали в нього,  що співак  думає про чоловіка своєї ексдружини.  Журналісти  цікавились, як  знаменитість   відноситься до  поглядів Галкіна, що засуджує  війну.

"Мене найменше в цьому житті цікавить Максим Галкін і його статус. Мене цікавить мій статус, моє ім'я. І те, що я роблю в цій країні. А все, що там робить або говорить Максим Галкін, мене найменше в цьому житті цікавить", — сказав ексчоловік Алли Пугачової, спілкуючись на цю тему з журналістами.

Далі гість з Москви згадав про Примадонну.  І романтично  назвав її "легендою". Проте, як  стверджує  Кіркоров, він з  колишньою дружиною  вже давно не спілкувався.

"Чудова співачка Алла Пугачова — це легенда нашої країни. І що там, де вона зараз? Я знаю, що вона поїхала, і більше мені нічого не відомо. Ми не спілкуємося вже понад п'ять років, тому мені нічого не відомо. Ані про неї, ані про її родину", — підсумувала знаменитість. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кіркоров виправдався, чому "пропускає" Євробачення та дав прогнози щодо фіналістів конкурсу. Скандальний артист вигадав пояснення для шанувальників, чому він поза участю в Євробаченні. За його словами, це не тому, що Росію бойкотують у конкурсі, а у знак його любові до РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини