Головна Новини Зірки персона Клопотенко пояснив, чому не воює на війні та чи ходив у військкомат
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко пояснив, чому не воює на війні та чи ходив у військкомат

Український кухар Євген Клопотенко розповів, що займається "гастродипломатією", тому не долучається до лав ЗСУ.

12 червня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Найпопулярніший український кухар Євген Клопотенко пояснив, що не йде в армію, адже "принесе більше користі" залишаючись цивільним та роблячи роботу на своєму місці. Також Клопотенко розповів, чи оновив він свої дані в ТЦК.

Клопотенко пояснив, чому не воює на війні та чи ходив у військкомат

Український кухар Євген Клопотенко. Фото з відкритих джерел

37-річний Євген Клопотенко дав інтерв’ю виданню "Ти Київ" у якому розповів, чому не бере зброю до рук для захисту України. За словами Клопотенка, він може приносити більше користі перебуваючи в тилу.

"Від перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці", — сказав Клопотенко.

Український кухар наголосив, що активно інформує світ про Україну та займається "гастродипломатією".

"Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", — розповів Клопотенко.

Також за словами Клопотенка, він відвідав ТЦК у травні, де оновив свої дані. Це сталось в перший день набуття чинності нового закону про мобілізацію в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Клопотенко назвав українську страву, яка може опинитись наступною в списку ЮНЕСКО після борщу.

Також "Коментарі" писали про українського письменника та музиканта Сергія Жадана, який оголосив, що долучився до лав ЗСУ. За його прикладом до війська також долучився учасник музичного гурту "Жадан і собаки" Євген Турчинов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини