Головна Новини Зірки персона Кохана Роналду знялася в нижній білизні біля ялинки
commentss НОВИНИ Всі новини

Кохана Роналду знялася в нижній білизні біля ялинки

Кохана футболіста похвалилася розкішною фігурою

21 грудня 2020, 16:20 comments1396
Поділіться публікацією:

Кохана Роналду знялася в нижній білизні біля ялинки

Джорджина Родрігес в нижній білизні (фото з відкритих джерел)

26-річна Джорджина Родрігес розбурхала мережу відвертими знімками, на яких позує в одній спідній білизні.

Кохана португальського футболіста на своїй сторінці в Instagram в черговий раз похвалилася своєю розкішною фігурою. Джорджина показала кадри, на яких лежить на гарному білому дивані, на тлі новорічної ялинки, але вся увага зосереджена на ній, адже красуня позує в червоному сексуальному боді. Таке вбрання ідеально підкреслило її груди та стрункі ноги. Волосся знаменитість зібрала в пучок, а погляд відвела в сторону.

У своїй публікації, яка вже набрала понад 2,3 млн лайків, кохана Роналду написала: "Любов до себе — початок вічної історії кохання".

Шанувальники зірки були в захваті від таких відвертих кадрів і засипали її компліментами: "Приголомшливо", "Як красиво", "Роналду казково пощастило", "Джіо, як завжди, чудова", — прокоментували фоловери.

Кріштіану Роналду також не зміг втриматися і залишив коханій коментар з трьома червоними сердечками.

Відомо, що португальський футболіст та іспанська модель Джорджина Родрігес зустрічаються з 2017 року і виховують спільну доньку Алану і ще трьох дітей Роналду (двоє з'явилися на світ завдяки послузі сурогатного материнства, а перший син футболіста народився від жінки, ім'я якої він не називає).

Нагадаємо, у вересні 2020 року з'явилася інформація, що знаменитий футболіст Кріштіану Роналду зробив своїй коханій Джорджині Родрігес пропозицію руки та серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року Instagram Роналду зібрав рекордну кількість підписників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини