Головна Новини Зірки персона Комік-путініст вирішив втекти з Росії, щоб не потрапити на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Комік-путініст вирішив втекти з Росії, щоб не потрапити на війну

Михайло Галустян, який неодноразово висловлювався на підтримку війни, заявив, що просуватиме в Єревані авторські культурні проєкти

3 квітня 2023, 22:50 comments2806
Поділіться публікацією:

Зірковий гуморист з РФ  Михайло Галустян має тепер вірменське  громадянство. Комік, що до цього був активним та  виступав за  підтримку  кривавої  кремлівської  політики і, при цьому,  очолював  патріотичний рух "Юнармія", що спонсорував Кремль, тепер стверджує, що в Єревані  він буде займатись  власними авторськими проєктами. 

 Комік-путініст вирішив втекти з Росії, щоб не потрапити на війну

Михайло Галустян (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання вірменського  видання  News.am  гуморист заявив:

"Справедливість перемогла. Я нарешті таки отримав громадянство Вірменії. Я подав чесно документи, і ось нарешті отримав".

Ще  Галустян   детально  розповів, що буде робити в Єревані.  Але користувачі соцмереж відкрито висловлюють  свої думки, що не вірять в те, про що він говорить -  вони  доводять,  що гуморист отримав громадянство іншої країни для того, щоб втікти  від мобілізації в РФ.

"Чесно кажучи, вірменин в Сочі відрізняється від вірменина в Єревані. Єреванський вірменський дуже правильний і літературний, а сочинський вірменський трохи інший. Якщо розберетеся, то можна чекати інших проектів. І, звичайно ж, після зйомки потрібно кудись повернутися. Я хочу повернутися в "Клубний будинок Параджанова", — запевнив екс-прихильник Путіна. 

 Громадяни РФ   позитивно не оцінюють  вчинок  популярного коміка  і внесли його  до списку  зрадників. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян. Артистка з  гумористичного проєкту "Дизель Шоу" Марина Грицук, що більш як два тижні  пережила окупацію, знаходячись неподалік  Києва, погодилась працювати на  представників РФ. Про цю подію  артистка  написала  в соціальних мережах, оприлюднивши фото під час зйомки шоу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини