Головна Новини Зірки персона Композитор Євген Хмара розповів про таїнство народження музики
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Композитор Євген Хмара розповів про таїнство народження музики

Євген Хмара вважає народження музики магією

15 липня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Український композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара не має вищої музичної освіти, але це не завадило йому досягти великих висот у цій сфері та стати справжньою зіркою, не тільки в Україні, але і за кордоном. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" Євген розповів, як створює музику.

Композитор Євген Хмара розповів про таїнство народження музики

@evgenykhmara

"Народження музики – це магія. Як вона приходить, я так і не зрозумів. А ось створення цієї музики: щоб вона набула вигляду, зазвучала у супроводі сплетеного танцю музичних інструментів – це вже робота. Над першим альбом я працював, мені здається, все життя. І коли ти тримаєш в руках альбом, це відчуття,  котре можна порівняти з дитиною, яку ти вперше береш на руки. Завжди хочеться, щоб новий альбом був кращим за попередній. Але ти розумієш, що кожен альбом – інший. Адже я змінююся, стаю старшим, і це віддзеркалюється в музиці", — підкреслив Хмара.

Піаніст-віртуоз пояснив, що прогалини у професійній освіті, які у нього є, заповнює за допомогою самовчителя, самопізнання, а також вивчення якихось моментів під час записів, шляхом досвіду під час репетицій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка ALYOSHA розповіла, як стати зіркою шоу-бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини