Головна Новини Зірки персона Королева Летиція зачарувала публіку елегантним вбранням
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Летиція зачарувала публіку елегантним вбранням

Іспанська королева вважається іконою стилю

28 липня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Іспанська королева Летиція в котрий раз з'явилася перед публікою в елегантному образі, яким зачарувала шанувальників. Вона кожен раз хизується гарним вбранням і неодноразово показувала різні аутфіти, які підійдуть будь-якій жінці. Про це повідомляє видання 24tv.

Королева Летиція зачарувала публіку елегантним вбранням

Монарша пара Іспанії продовжує свій масштабний тур містами країни, спрямований на підтримку економічної, соціальної і культурної діяльності після спалаху COVID-19. На цей раз пара побувала в центрі Рамон-і-Кахал в Аспасі в Сизур-Менор в Наваррі.

47-річна Її Величність вкотре постала перед публікою у стильному вбранні. Вона обрала сукню смарагдового кольору з вишивкою та плісированим подолом. Акцент у вбранні був зроблений на V-подібному декольте. Довгі рукави Летиція трохи підкрутила, оскільки на вулиці була нестерпна спека. Такий look іспанська королева поєднала із світлими еспадрильями на високій платформі та зав'язках-стрічках. Зазначимо, у цьому взутті вона вже не вперше з'являється на публіці під час туру. 

Волосся Летиція акуратно вклала, а на обличчі зробила звичний макіяж з акцентом на очах. Доповнила свій аутфіт незмінним аксесуаром сьогодення – захисною маскою. Оскільки коронавірусна хвороба продовжує ширитися світом, то королівська пара під час кожного виходу демонструє обережність та не перебуває у громадських місцях без засобів захисту. 

Королева Летиція зачарувала публіку елегантним вбранням - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що королева Іспанії створила стильний образ, одягнувши блузку за 13 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини